Firmakingitused on mõnus tegemine, sest nende puhul peab arvestama firma visuaalse keelega mis sobiks minu käekirjaga. Arvestama peab nii toonide, kui toodete iseloomuga.

GUSTAVI kruusid töötajatele sünnipäevaks
Gustavi tellimuse puhul sain natuke rohkem katsetada. Proovisin erinevaid glasuurimise variante ja glasuure. Sanga kuju ja kruusi suurust. Täna – vaadates neid katsetusi, mõtlen kuidas neid üldse julgesin edasi saata.  Aastad ja kogemused on õpetanud, et kavandid tuleb teha perfektsed sest mitte just kõik kliendid ei suuda näha kirjeldatud lõpptulemust.ja katsetuste mõtet. Ka olen aru saanud, et kiirtööid saab teha kui tellimus on mudel, mis mul aastaid tegemises ja mille eripäraga kursis või siis glasuuride hingeelu selge.

Valio kingitused tööjuubeliteks
Valio kingitusi olen teinud juba 4 aastat. Suur on rõõm ja au neid teha olnud.

Niitvälja golf
Niitäljale olen ma teinud karikaid kahele võistlusele. Kord said võitjad endale keeruvaagnad, teisel korral lainevaasid.  Mõlemad tööd olid kiired ja kogused suured ning läbi nende said ise palju kogemusi.

Firma logodega olen teinud oma toodete valikust nii kruuse, taldrikuid, kellasid ja ka lainevaase.

Kui Sulle minu käekiri meeldib, sul on eritellimuse valmistamiseks u 3 nädalat aega ja näib, et tahad mõnd unikaalset kingitust teha, siis kirjuta julgelt triin@keerud.ee või helista 56 499 322

lainevaasid_niitvälja 20201215_151244

IMG_20190223_192908_694 ponnid_linnud

20190209_182024dripper_ilu_3