Kõik tore sünnib koostöös.  Tore on, kui usaldatakse ja tahetakse luua midagi erilist. Just nii juhtus ühel talvisel päeval, kui arutasime KOKOMO inimestega võimalikkusest teha käsitööna valminud dripperid. Ehk siis 1 tassi kovi”masinad” 🙂 Väljakutsed on minu jaoks alati edasiviivaks jõuks.

Eriti lõbus oli suuruse kontrueerimine.  Lõikusin ja kleepisin ja katsetasin ja valmis sain 🙂 Lõige klappis kohe esimesel korral. Nikerdamist ja leiutamist oli hoopis muude detailidega. konstrueerumine

Kui esimene komplekt valmis sai, siis tegin oma armasle glasuurimis-savimehele kohe lives ühe hea sõõmu kohvi. Loomingulise inimesena kasutas Herko veekeetja, mida tal ei olnud, asemel põletit.  Vesi sai soojaks kenasti ja kov maitses hää 🙂

 

 

 

herko_dripper_2

 

Tellimusena sai tehtud aga 10 erinevat tilgakohvi valmistajat.
3 erinevat värvitooni + 5 sanga ja 5 sangata varianti.

drippers