Keerud.ee on Keerud Keraamika koduleht ja veebipood.

tootepäis__valik

Siin lehel tutvustan ja müün ma oma loomingut.
Valmistan erinevaid keraamilisi esemeid – vaagnaid,  tasse, küünlajalgu, tordialuseid, vaase ja eritellimus keraamikat. Esemete loomisel lähtun eelkõige lihtsatest vormidest. Mulle meeldib terviklikkus erinevate toodete vahel. Nii on pidevas laienemises ja arendamises mitmed sarjad – Keerud, Oad ning TAIMED ja sari LAINE.

Sellest kuidas mõni toode on sündinud või mõnd muud põnevat saad lugeda minu päevaraamatust. Eks ma vaikselt proovin seda ikka täiustada ja uuendada. Kuna aga täna on kogu see maailm siiski mu hobi, siis võivad olla sissekanded lünklikud. Proovin neis postitustes rääkida sellest, mis huvitaks mind mõne teise tegija juures ja mis võiks olla lugejal huvitav lugeda või näha. Kui soovid kohe paati hüpata, siis vajuta SIIA 🙂

Valmistan ennekõike tarbekeraamikat ja lähtun mõtteviisist, et kõik võiks olla praktiline! Esemed, mida valmistan on tihti kasutatavad mitmel moel. Nii on näiteks puuviljaalus pidulikul puhul ümber pööratuna kasutatav tordialusena või küünlajalg kommikausina.

Oma tonaalsuselt on minu tööd enamasti heledad.
Rõhku panen materjali enda võlule,
toredatele pinnafaktuuridele või vormidele.

Materjalidena kasutan halli ja valget kõrgkuumussavi. Minu tööd on tehtud ilma valuvormideta,  mistõttu on need lisaks glasuurile ka vormilt kordumatud. Loomulikult teen ka tellimusi vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele. Ka erinevate töötubade vedamine ei ole mulle võõras. Olen väga rõõmus, kui leiad minu veebipoest midagi ka enda hingele.  Kui soovid esemele mõnda lisa või muudatust, siis räägi sellest julgelt.

Triin Põllmaa
Keraamik